Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Takarító cégek (NY-Magyarország) képes leírás - Takarító.tlap.hu
részletek »

Takarító cégek (NY-Magyarország) - Takarító.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: takaritok.tlap.hu » Takarító cégek (NY-Magyarország)
Keresés
Találatok száma - 19 db
CleanIT (Győr)

CleanIT (Győr)

Takarítás Győrben és környékén. Lakások, irodák, társasházak, építkezések takarítása. Így kezdődött: Kislányommal voltam otthon gyesen és már szerettem volna visszamenni dolgozni. Mivel az előző munkahelyem megszűnt elkezdtem állás után kutatni. Sajnos ez hetek, hónapok elteltével egyre kilátástalanabbnak bizonyult. Majd folytatódott: Ekkor találkoztam egy jó ismerőssel, aki megkérdezte lenne-e kedvem nála takarítani. Örömmel mondtam neki igent. A rám bízott munkával mindig tökéletesen meg volt elégedve, innen jött az ötlet, hogy máshol is jövedelmeztessem precizitásomat. És végül: A hírek terjedtek és a jó munka meghozta gyümölcsét. Ma már nem csak seprűt irányíthatom, hanem a takarító csapatunk tagjait is.

Doblo-Duo 3000 (Veszprém)

Doblo-Duo 3000 (Veszprém)

Nagy családosok esetében a takarítási árainkból 10% kedvezményt adunk takarítási szolgáltatásainkra vonatkozóan. Cégünk egyik fő profilja a takarítás. Iroda és irodaházak, intézmények, lakóparkok, autószalonok, magánlakások és építkezés utáni nagytakarítás.

Erika Bt. (Siófok)

Erika Bt. (Siófok)

Takarító cégünk 1997 óta foglalkozik takarítással, épülettisztítással. Mi segítünk megteremteni és megtartani környezete tisztaságát! Megbízóink közé tartoznak cégek, kis- és középvállalkozások, szállodák, üdülők, egészségügyi- és oktatási intézmények, társasházak és magánszemélyek egyaránt.

Gold-duo takarító Kft. (Tatabánya)

Gold-duo takarító Kft. (Tatabánya)

Társaságunk körébe tartozik valamennyi épületfajta belső-külső takarítása, beleértve az irodákat, a gyárakat, üzemcsarnokot, üzleteket, intézményeket szakmai helyszín stb. takarítása, tisztítása. Takarítási tevékenységünk során különös hangsúlyt fektetünk az állagmegóvó, környezetbarát technológiák alkalmazására.

Győr - Vida István egyéni vállalkozó

Győr - Vida István egyéni vállalkozó

Teljeskörű takarítás Győrben: Iroda takarítás, társasház takarítás. Teljeskörű szolgáltatás - társasház, lépcsőház, iroda, irodaház takarítása, ablaktisztítás, fűnyírás, udvar takarítása. Amit kínálok partnereimnek: Takarítás cégeknek, társasházaknak Győrben kifogástalan munkavégzés, megbízhatóság

Hirdetés
Győri takarító cég

Győri takarító cég

Patronal-Duó Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. meglévő családi vállalkozás kiegészítéseként alakult. Fő profilja takarítási és egyéb épülettisztítási feladatok (pl.: üzemtakarítás, márványfelújítás, padozatápolás) elvégzése és higiéniai termékek és töltőanyagok forgalmazása és kiszállítása. Vállalkozásunk azzal a célkitűzéssel indult, hogy a korszerű takarítási technológiák (eszközök, anyagok és munkaszervezés) alkalmazásával, a megfelelő szakembergárda kiképzésével igényes szolgáltatást nyújtsunk a takarítási szolgáltatások, így az üzemtakarítás területén is. Munkáink során törekszünk a megrendelőink igényét a legmesszebbmenően figyelembe venni. A takarítási szolgáltatás humán erőforráson alapul és különböző helyeken, távolságokon történik.

Ifotech (Tarján)

Ifotech (Tarján)

Az Ifotech Kft. a mintegy 20 éve a graffiti eltávolítás és védelem területén működő svéd Trion-Tensid AB. termékeinek kizárólagos importőre, és magyarországi forgalmazója, valamint a cég által kifejlesztett know-how alkalmazója. Szoros kapcsolatot tartunk a szintén AGS termékekkel dolgozó németországi Tensid Deutschland céggel. Rendelkezünk a feladatok ellátására szükséges szállítójárművekkel, infrastruktúrával, tisztítószer raktárkészlettel, megfelelő anyagi háttérrel az új munkák beindításához, képzett szakembergárdával, valamint a szükséges magas és alacsony nyomású szóró berendezésekkel.

Ildikó Takarítás (Győr)

Ildikó Takarítás (Győr)

Teljeskörű takarítási szolgáltatás Győrben: Társasházak, lépcsőházak takarítása. Ablaktisztítás, Fűnyírás, Udvar takarítás. Amit kínálok partnereimnek: Takarítás társasházaknak Győrben. Kifogástalan munkavégzés. Megbízhatóság. Kedvező ár. Évente egyszeri ingyenes alpinista ablaktisztítás! Forduljon hozzánk bizalommal, mi rendbe rakjuk lépcsőházát, társasházát! Ildikó takarító Győr.

Krizsán Épülettisztító Bt. (Szombathely)

Krizsán Épülettisztító Bt. (Szombathely)

Takarító vállalkozásunk éjjel-nappal, hétvégén is dolgozik az ország bármely pontján. A mai követelményeknek megfelelően cégünk is korszerű gépekkel, eszközökkel, biztonsági adatlappal rendelkező és hatékony tisztítószerekkel dolgozik. Vállaljuk: irodaházak, közintézmények, üzemek, ipari területek, egészségügyi intézmények, bevásárló központok, vendéglátóhelyiségek, társasházak, üzlethelyiségek, cégek telephelyeinek, irodáinak, szociális részlegeinek valamint lakások, családi házak a fentiekben felsorolt takarítási munkálatait.

Hirdetés
Laver (Veszprém)

Laver (Veszprém)

Az irodaházak padozatának, berendezési tárgyainak szennyeződései (por ill. a behordott utcai szennyeződések) száraz és nedves, kézi és gépi takarítással, megfelelő szerekkel kiválóan tisztíthatóak. Vizes helyiségek takarításakor, azok zománc felületeinek és a fémszerelvényeinek tisztításakor főként a vízkő és lerakódott szerves anyagok (zsír, fehérje, stb.) eltávolítása a cél. A takarításnál használt vegyszerek magas zsíroldó hatással rendelkező vízkő- és rozsdaoldó folyadékkoncentrátumok. További előnyük, hogy a takarított felületeken hosszú ideig tartó vízlepergető hatást biztosítanak, ami a vízkő újraképződését késlelteti. A gépipari üzemek közül leggyakoribb takarítási területek a gyártócsarnokok, raktárak, árufogadó helyiségek. Elsősorban a padozatot, falborítást, áztatókádakat, munkaasztalokat szükséges megtisztítani a technológiákból keletkező olajos vagy oldószeres szennyeződésektől.

Maid In Hungary takarító Kft. (Pápa)

Maid In Hungary takarító Kft. (Pápa)

Takarítók - A Maid Hungary Kft. számára a legfontosabb az a bizalom és megtiszteltetés amelyet munkánk során ügyfeleink részéről elnyerünk. Ennek érdekében a vállalt feladataink elvégzésekor minden esetben alapvető követelmény a hibátlan munkavégzés, az udvariasság és az igényesség. A takarító munkatársaink erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek, önállóan minőségi munkát végeznek. Értük cégünk teljes körű felelősséget vállal, munkájukat, a teljesített megbízásainkat, és a teljes tevékenységünket magas összegű kárbiztosítással biztosítjuk.

Rend Mánia (Győr)

Rend Mánia (Győr)

Irodák, üzemek napi, alkalmi takarításával, építkezések utáni takarítással foglalkozó győri cég. Ügyfélkörünket jelenleg üzemek, irodák, családi házak, üzlethelyiségek, raktárak, iskolák, közintézmények, bemutatótermek illetve szalonok képezik. Feladataink minél hatékonyabb ellátásához nagy hangsúlyt fordítunk a folyamatosan korszerűsített és karbantartott megfelelő technikai háttér biztosítására. Ilyen eszközök többek között a nagy hatékonyságú kerti eszközök, padlóápolók, szőnyeg - és textília tisztítására alkalmas berendezések. Tevékenységünket partnereink időbeosztásának figyelembe vételével, annak zavarása nélkül végezzük, igény szerint munkaidőn kívül is.

Soma-Clean (Hegyeshalom)

Soma-Clean (Hegyeshalom)

Somogyi Zoltán Takarító szolgálat honlapja. Takarító cégünk közületi és lakossági ingatlan takarítással, mint szolgáltatással 1998 óta foglalkozik. A járdától a lépcsőházon át, lakások, irodák, üzemek, részleges és folyamatos tisztántartását, valamint kiegészítő tevékenységként az udvar- és park-gondozást, fűnyírást, aljnövényzet tisztítást, téli időszakban a hó eltakarítás, csúszásmentesítés is vállalunk. Társaságunk hegyeshalmi székhelyű, de partnereink nagyobb részét mosonmagyaróvári társaságok, hivatalok adják. Valamint a piacnak van egy érdekes igénye a helyettesítő takarítás: betegségek, szabadságok idején vállaljuk át a feladatokat. Növekvő igényt jelent a környezetünkben a lakossági ingatlanok takarítási igénye.

SZM-C Takarító Kft (Veszprém)

SZM-C Takarító Kft (Veszprém)

E weblap segítségével szeretnénk bemutatni cégünket. Bízunk abban, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások köre felkelti szíves érdeklődésüket és igényeiknek megfelelően, partnerek tudunk lenni az ipari és háztartási takarításban, valamint az egyéb szakipari munkákban. Minden, a maga területén sikeres Cégnek fontos feltétel a minél nagyobb bizalmat keltő arculat kialakítása. Ennek ma már elengedhetetlen része a megfelelő takarítási - higiéniai körülmények megteremtése. Szívesen menne-e Ön egy olyan étterembe, ahol a mellékhelyiség tisztasága kivetni valót hagy maga után? Vagy olyan üzleti partnerrel bizalommal viseltetik-e, amely partner telephelyének, irodáinak fő jellemvonása a rendetlenség, vagy igénytelenség? Ugye nem? Minden vállalkozásnak fontos kell, hogy legyen az önmagáról másokban kialakított kép, a partner és a munkatársak hangulata, a higiénikus környezet biztosítása. E higiénikus arculat kialakításában kíván Cégünk az Önök segítségére lenni.

Total Clean (Zalaegerszeg)

Total Clean (Zalaegerszeg)

Total Clean a zalaegerszegi takarító cég. Iroda, üzletház és lépcsőház takarítás, ablaktisztítás, szőnyegtisztítás... 6 év szakmai tapasztalat, nincs az a probléma, amivel mi ne találkoztunk volna. Munkatársainkat rendszeresen és szúrópróbaszerűen is ellenőrizzük. A Megbízó is ellenőriz bennünket. Az elvégzett munkát dokumentáljuk: a 'Takarítási jelentés' segítségével ellenőrizheti és számon kérheti tevékenységünket. Mindenhol azonos technológiát alkalmazunk - egy ember kiesése esetén egy másik munkatársunk betanulási idő nélkül átveszi a területet. A munkát betanított dolgozók végzik, akik ismerik a technológiai eljárást és a felhasznált és a használható szereket.

Treinador Ingatlankezelő és Szolgáltató Kft. (Hévíz)

Treinador Ingatlankezelő és Szolgáltató Kft. (Hévíz)

Cégünk egyik profilja az épülettakarítás és kertészet, illetve a zöldfelület gondozás. Szolgáltatásaink: épülettakarítás Társasházak, Lakóparkok takarítása, Irodatakarítás, Irodaházak takarítása, Intézmények napi, és nagytakarítása, Építkezés utáni nagytakarítás, Ablaktisztítás, Szőnyegfelületek vegyszeres tisztítása, kárpittisztítás és Udvartakarítás.

Union Business Kft. (Sopron)

Union Business Kft. (Sopron)

Munkánk során elsősorban a kártevők elleni integrált védekezést, illetve annak szervezését, technológiáját alkalmazzuk. Ez a közegészségügyi-járványügyi gyakorlatban az esetek igen jelentős részében azt jelenti, hogy az ember környezetében élő kártevők (Pl. csótány, rágcsálók stb.) hatékony mentesítését és az elért mentesség fenntartását biztosítsa. Ezért számunkra igen sok esetben a teljes mentességre törekvő integrált kártevőirtási technológiát alkalmazva (IPC) alapvető követelmény a legújabb technológiák és módszerek használata. Az elmúlt több mint 40 év alatt a folyamatos 5 évenkénti továbbképzéseknek és a dinamikus növekedésnek köszönhetően szerződéses partnereink száma eléri a 2400-at, tevékenységünk szinte minden magyarországi nagyvárosban nyomon követhető.

Tuti menü